Fa'afefea ona fa'aoga sa'o le pamu vai

Pe a faʻatau se pamu vai, o le tusi lesona o le a faʻailogaina i le "faʻapipiʻiina, faʻaoga ma puipuiga", ae mo tagata faʻaonapo nei, o le a latou faitauina nei upu i le upu, o lea na tuufaatasia ai e le faatonu nisi o manatu e manaʻomia ona gauai i ai e fesoasoani ai. sa'o oeuse pamu vai lelei.

1

Fa'asaina le fa'aogaina o le mamafa tele
O le tele o le mamafa o le pamu vai e mafua ona o faaletonu o mamanu i totonu o le pamu lava ia, ma o se vaega ona o le le mafai e le tagata faaaoga ona faaaoga tatau e tusa ai ma faatonuga.
Fa'agaioiga umi: A fa'aaogaina pea le pamu vai mo se taimi umi, o le a fa'atupula'ia le vevela o le afi afi.
E maualuga tele le vevela o le si'osi'omaga: O le maualuga o le vevela o le a fa'afaigata ai i le pamu vai ona fa'amama'ese le vevela, ma o'o atu ai i le si'itia o le vevela.Le matua o vaega: O le matua o bearings ma mea faʻapipiʻi e faʻateleina ai le uta i luga o le afi, e oʻo atu ai i le mamafa.
O le mafuaʻaga o le mamafa o le faʻafefe o le vevela o mea faʻapipiʻi e sili atu i le tapulaʻa, lea e mafai ona faigofie ona taʻitaʻia i le taʻavale puʻupuʻu poʻo le taʻavale matala ma faʻapea le mamafa.

2

Ata |Uaea apamemea ua afifi i le vali puipui

E maualalo tele le puna vai
Afai o le mamao i le va o le pamu vai ma le vai puna vai e puupuu tele, o le a faigofie ona susu i le ea ma mafua ai le cavitation, lea o le a "faʻaleagaina" luga o le tino pamu ma le impeller, e matua faʻaitiitia ai lona ola tautua.
O loʻo i ai se faʻaupuga faʻapolofesa mo le mea o loʻo taʻua i luga e taʻua o le "manaʻomia cavitation margin".O lona iunite e mita.I se faaupuga faigofie, o le maualuga e tatau ai mai le vai i totonu i le vai puna vai maualuga.E naʻo le oʻo atu i lenei maualuga e mafai ai ona faʻaitiitia le cavitation i le telepfa'ailoga.
O le NPSH talafeagai o loʻo faʻailogaina i le tusi faʻatonuga, o lea aua e te manatu o le latalata atu o le pamu vai i le puna vai, o le itiiti ifo o le taumafaiga e manaʻomia.

3

Ata |Manaomia maualuga mo le faʻapipiʻiina

Fa'apipi'i fa'aletonu
Talu ai o le pamu vai e fai si mamafa ma faʻapipiʻi i luga o se faavae vaivai, o le tulaga faʻatatau o le pamu vai o le a suia, lea o le a aʻafia ai foi le saoasaoa ma le itu o le tafe o le vai, ma faʻaitiitia ai le lelei o felauaiga o le pamu vai.
Pe a faʻapipiʻi i luga o se faʻavae malosi, o le pamu vai o le a teteʻe malosi e aunoa ma ni faiga faʻafefete.I le tasi itu, o le a tupu ai le pisapisao;i le isi itu, o le a faatelevaveina le ofuina o vaega i totonu ma faʻaitiitia ai le ola tautua o le pamu vai.
O le fa'apipi'iina o mama fa'ate'ia pa'u i luga o fa'amau fa'avae e le gata e mafai ona fesoasoani e fa'aitiitia le vibration ma le pisapisao, ae fa'aleleia atili ai le fa'atinoina o le pamu vai.

22

Ata |Pa'u mama mama te'i

O mea ia o lo'o i luga o auala sese ia e fa'aoga ai pamu vai.Ou te fa'amoemoe e mafai ona fesoasoani i tagata uma e fa'aoga lelei pamu vai.
Mulimuli ia PurityPump Industry e a'oa'o atili e uiga i pamu vai!


Taimi meli: Tes-01-2023

Talafou vaega