O le a le eseesega i le va o le pamu tineimu ma le pamu joki?

Inpamu puipui afi, o pamu tineimu ma pamu jockey e faia ni matafaioi taua, ae o loʻo faʻatinoina faʻamoemoega eseese, aemaise lava i tulaga o le gafatia, faʻaogaina, ma le faʻatonutonuina o masini. O le malamalama i nei eseesega e taua tele mo le faʻamautinoaina o loʻo faʻaogaina lelei le puipuiga o afi i faʻalavelave faʻafuaseʻi ma tulaga e le o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O le Matafaioi aPamu Tineimui Pumu Puipuia o le Afi

O pamu tineimu o lo'o i le fatu o so'o se faiga e puipuia ai mu. O la latou galuega autu o le tuʻuina atu lea o se suavai maualuga maualuga i masini e puipuia ai le afi, e pei o sprinklers, paipa afi, ma isi mea faʻapipiʻi afi. A sili atu le mana'omia o le vai i totonu o le fa'aoga o lo'o maua, e fa'amautinoa e pamu afi ia lava le mamafa o le vai.

PEDJAta| Pum Tinei Mu mama PEDJ

O le Matafaioi aPamu Jockeyi le Tausiaina o le Faʻatonuina o le System

O le pamu jockey o se pamu la'ititi, maualalo le malosi e fa'atumauina pea le mamafa o le vai i totonu o le masini i taimi e le o fa'alavelave fa'afuase'i. O le mea lea e taofia ai le pamu afi mai le fa'agaoioia le talafeagai, fa'amautinoa e fa'aaoga i taimi o se fa'alavelave afi po'o se su'ega faiga.
O pamu jockey e toe totogi mo nai pa'u laiti o le mamafa e mafai ona tupu ona o le gase, fesuiaiga o le vevela, po'o isi mea. O le fa'atumauina pea o le mamafa, o pamu jockey e fa'amautinoaina o lo'o sauni i taimi uma mo le fa'aoga vave e aunoa ma le fa'aogaina o le pamu afi maualuga.

Eseesega Autu i le va o Pamu Tineimu ma Pamu Jockey

1. Faamoemoega
O pamu afi ua mamanuina e tuʻuina atu le maualuga maualuga, maualuga le tafe o le vai i taimi o faʻalavelave faʻafuaseʻi afi. Latou te tuʻuina atu vai i mea faʻapipiʻi afi e pulea ma tape afi.
I se eseesega, o le pamu jockey e faʻaaogaina e faʻamautu ai le mamafa o le tino i taimi e le o faʻalavelave faʻafuaseʻi, puipuia le pamu afi mai le faʻagaoioia le talafeagai.

2. Galuega
E otometi lava ona fa'agaoioi pamu afi pe a iloa e le faiga le pa'u o le mamafa ona o galuega fa'amumū. E maua ai le tele o le vai i se taimi puupuu e faʻafetaui ai manaʻoga o le puipuiga o le afi.
O le pamu jockey, i le isi itu, e fa'agasolo fa'afuase'i e fa'atumauina le maualuga o le mamafa ma fa'amalieina ai ni liki laiti po'o le gau o le mamafa.

3. Gafatia
O pamu tineimu o pamu e maualuga le malosi ua fuafuaina e ave ai le tele o vai i taimi o faʻalavelave faʻafuaseʻi. Ole fua ole tafe e sili atu le maualuga nai lo pamu jockey, lea ua mamanuina mo tafe laiti, faʻaauau pea e faʻamautu ai le mamafa o le tino.

4. Pump Tele
O pamu afi e matua tele ma sili atu le malosi nai lo le pamu jockey, e atagia ai la latou matafaioi i le tuʻuina atu o le tele o vai i taimi o faʻalavelave faʻafuaseʻi.
O pamu jockey e laʻititi ma sili atu ona faʻapipiʻi, aua o la latou galuega autu o le faʻatumauina o le mamafa, ae le o le tuʻuina atu o le tele o vai.

5. Pulea
O pamu afi e pulea e le faiga o le puipuiga o le afi ma na'o le fa'agaoioia i taimi o fa'alavelave fa'afuase'i po'o le taimi fo'i e faia ai se su'ega fa'aoga. E le o fa'atatau mo fa'agaioiga faifaipea pe fa'aauau.
O pamu jockey o se vaega o le faiga o le tausiga o le mamafa ma o lo'o fa'atonutonuina e sui o le mamafa ma fa'atonutonu. Latou te otometi lava ona amata ma taofi e faʻavae i luga o le maualuga o le mamafa, faʻamautinoa o loʻo tumau pea le faiga i tulaga sili ona lelei.

Tulaga Lelei o Pamu Jockey Purity

1. Purity jockey pamu faʻaaogaina se fausaga atigi uʻamea uʻamea tuʻufaʻatasia tusaʻo, ina ia tu i totonu o le pamu ma fafo i luga o le laina faalava tutusa ma maua le lautele tutusa, lea e faigofie mo le faʻapipiʻiina.
2. Purity jockey pamu tu'ufa'atasia le lelei o le maualuga o le mamafa o pamu e tele-laasaga, la'ititi la'ititi ma faigofie fa'apipi'i pamu tu'usa'o.
3.Purity jockey pump faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga sili ona lelei ma le afi faʻasao malosi, faʻatasi ai ma le lelei o le maualuga maualuga, faʻasaoina o le malosi ma le faʻagaioiina mautu.
4. O le faʻamau faʻamaufaʻailoga e faʻaaogaina le faʻamaufaʻailoga faʻainisinia e faʻafefeteina, leai se leaka ma le umi o le auaunaga.

PV海报自制(1)Ata| Purity Jockey Pump PV

Fa'ai'uga

O pamu tineimu ma le pamu jockey e taua tele i pamu puipui mu, ae e ese a latou matafaioi. O pamu tineimu o le fale malosi lea o le masini, ua mamanuina e faʻaleleia ai le tafe o le vai i taimi o faʻalavelave faʻafuaseʻi, ae o pamu jockey e faʻamautinoa le tumau pea o le mamafa o le masini i taimi e le o faʻalavelave faʻafuaseʻi. Faʻatasi, latou te fausia se vaifofo malosi ma faʻalagolago i le puipuiga o le afi e faʻamautinoa ai le saogalemu o fale ma tagata nofoia pe a tupu se afi.


Taimi meli: Sep-21-2024